Over Rijschool Joël

Mijn naam is Joël Land en ik ben woonachtig in Damwald. Opgegroeid in Dokkum. In 2014 ben ik gestart met mijn eigen “Rijschool Joël” maar ik ben zeker niet nieuw in het vak. Voorheen heb ik als instructeur gewerkt bij de grootste rijschool in stad Groningen. Doordat deze rijschool veel leerlingen trok, heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende leeftijdscatogorieën (16,5 – 85 jaar). Ook heb ik les gegeven op de 3 Cbr locaties in Friesland: Leeuwarden, Heerenveen en Sneek.

Waarom Lessen bij Joël?

  • Persoonlijke aandacht
  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Veilig en vertrouwde rijlessen in je eigen tempo

  • Keuze uit verschillende pakketten of losse lessen
  • Modern, luxe en veilig lesmateriaal

  • Eerlijke lesprijzen

  • No nonsens beleid

Als rijinstructeur vind ik het belangrijk dat zowel de leerling als ikzelf plezier hebben in het les rijden. Natuurlijk wil ik de leerling zo goed mogelijk voorbereid met het roze pasje de weg op sturen. Veiligheid staat voorop, maar ook vlot rijden en voertuig beheersing vind ik erg belangrijk.

Iedere leerling krijgt een rijopleiding op maat, want iedereen is anders. Zelf probeer ik zo flexibel mogelijk te zijn en me aan te passen aan de leerling.

Als persoon ben ik rustig en heb ik veel geduld. Fouten mag je maken en gebruiken we om van te leren. Net als met leren fietsen gaat autorijden met “vallen en opstaan”. Maar dit kan voorkomen worden doordat de passagiers/instructeurs kant is voorzien van extra pedalen. Wel houd ik van een praatje en op de achtergrond altijd een muziekje.

De lesauto

Als lesauto rij je in een Audi a3 s-line Limousine. Deze auto is luxe en sportief uitgevoerd met veel opties. Ook is de auto voorzien van een zeer vlotte motor. Maar toch wordt ook aan het milieu gedacht want hij is zeer zuinig en schoon qua uitstoot. Kortom een ideale lesauto. Zowel voor de leerling als voor mij.

Een gediplomeerde rijinstructeur

Als rijinstructeur worden we ook regelmatig bijgeschoold zodat onze rijinstructiepas geldig blijft. Dit wordt getoetst door het IBKI/RIS (CBR). Als rijschool ben ik ingeschreven bij het CBR en bij de KVK. Op dit moment heb ik onder andere een cursus ADHD en Autisme gedaan van Spectrum Brabant bij de Verkeersacademie. De RIS opleiding bij Jongepier. Cursus Train de trainer ROSO van SBV op de VEC baan in Drachten. Cursus Vademecum CBR, Cursus Alcohol, drugs en medicijnen. Faalangst instructeur. Adas instructeur.Ook ben ik BE instructeur (aanhangwagen). Hierbij gebruik ik een bestelbus.

Lespakketten

Ik bied diverse pakketten aan maar het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. Met deze pakketten kun je zelf je eigen opleiding samenstellen.

Ik werk ook met een starterspakket/kennismakingspakket zodat jij kunt kijken of het klikt met mij en of de lesauto naar je zin is. Bij deze (proef)lessen kan ik advies geven over de te volgen opleiding.

Weten welk pakket bij jou past?